Argentiinalainen Tango 23.11.2019

Marjo Kiukaanniemi & Timo Hakkarainen
Tanssitunnit la 23.11.2019

Argentiinalaisen tangon mestarit Marjo ja Timo tulevat jälleen opettamaan Poriin!

Nämä valloittavat opettajat ja esiintyjät ovat tanssineet yhdessä argentiinalaista tangoa vuodesta 2009 ja opettaneet vuodesta 2011. Heidän lämmin ja tarkka opetustyylinsä tuo tangoon myös leikkisyyttä, niin ettei koko tanssi ole pelkkää vakavaa askellusta! Yhdessä he luotsaavat myös Tangoteatteri Kiutaa jonka esityksiä on nähty seitsemässä maassa 80 kertaa.

Tunnit:

13:00 Argentiinalaisen tangon perusteet: Tangokuntopiiri
Tällä tunnilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoitteita jotka tukevat tanssimista. Harjoituksia tehdään sekä yksin sekä parin kanssa. Tunti soveltuu erinomaisesti jo tangoa harrastaneille sekä niille jotka haluavat aloittaa tangon harjoittelun tekniikalla.  

14:00 Argentiinalainen tango keskitaso: Tanssia ochoilla
Tunti koostuu ocho-tekniikasta sekä erilaisista tanssillisista variaatioista. 

15:00  Argentiinalainen tango keski/jatkotaso: Back boleo
Tällä tunnilla harjoitellaan ochoista lähtevä takaboleo ja erilaisia variaatioita. 


Hinnat:

15 €/h, 40€/kaikki 3h. Maksu paikan päällä tai tilisiirto ennakkoon.

Tunnin pituus 55 min

Tunneille voi tulla ilman paria, mutta paritasapainon vuoksi olisi suositeltavaa olla oma pari mukana.

Kuva: Tatjaana Morton
Kuva: Tatjaana Morton

Tanssisalit:

Tanssitunnit pidetään Porin Tanssiopiston avarassa peilisalissa. Muistathan ottaa sisäkengät mukaan! Myös sukkasillaan voi tanssia. Opisto sijaistee lähellä vanhaa linja-autoasemaa, joten lähellä on myös paljon ilmaista parkkitilaa. Huomioithan, että opistolla ei ole suihkumahdollisuutta.

Osoite:
Teljänkatu 8 A 2, 2. krs

Facebook tapahtuma. 

La Jefa's Milonga
La 23.11.2019 @ KulttuuriKulma klo 20-01

La Jefa's Milongassa päästään Buenos Airesin tunnelmiin, intohimoinen tango soi, musiikki kulkeutuu sieluun asti ja tanssijat täyttävät lattian. Nauti lasi punaviiniä ja anna tunnelman viedä. La Jefa's Milongassa soitetaan pääasiassa argentiinalaista tangoa, mutta tanssityyli on vapaa. Mukaan voi tulla myös vaikka ei tanssisi lainkaan. Tule nauttimaan musiikista, tunnelmasta, tanssimaan ja viettämään iltaa kuin Buenos Airesissa!

Ohjelma:

20:00 Ovet auki
20:00 Dj Jenni Valli
22:30 Tangodemo: Timo Hakkarainen & Marjo Kiukaanniemi
22:40 Dj Jenni Valli
00:30 Hyvää yötä! 

DJ Jenni Valli
DJ Jenni Valli

DJ Jenni Valli

Jenni tunnetaan tangoaktiivina, joka on alati liikekannalla - jopa niin paljon, että hänet yhdistetään moniin Suomen suurimpiin tangokaupunkeihin. Hänen kotikuntansa on kuitenkin Huittinen.

Argentiinalaisen tangon Jenni aloitti yli 10 vuotta sitten Tampereella ja muutamaa vuotta myöhemmin hän oli mukana perustamassa Tango aMorosoa, Tampereen omaa argentiinalaisen tangon yhdistystä. Yhdistyksen ensimmäinen ponnistus oli kaupungin ensimmäisen viikoittaisen milongan avaaminen ja Jenni olikin alusta lähtien yksi milongan vakituisista dj:stä. Pikku hiljaa kiinnostus musiikkiin laajeni ja vei hänet mukanaan syvemmälle harrastukseen kuin hän ikinä olisi osannut arvata. Tämän hetken painotus musiikkivalinnoissa on vahvasti kulta-ajan musiikissa.

Jenni on ollut ja on yhä mukana järjestämässä useita tangotapahtumia Suomessa, mm. Maailmantango-festivaalia ja Tangosauna-maratonia. Dj-kokemusta on vuosien mittaan kertynyt eri puolilta Suomea niin milongoista kuin festivaaleilta. Hänet on myös kutsuttu moniin kansainvälisiin tapahtumiin Euroopassa, mm. Saksaan, Ukrainaan, Venäjälle, Norjaan, Ruotsiin, Viroon, Italiaan, Puolaan ja Belgiaan.

Liput 17 e ovelta.

Ilta on K-18

Osoite:
KulttuuriKulma, Gallen-Kallelankatu 7, 28101 Pori

Facebook tapahtuma.