Argentiinalainen tango 30.3.2019

La Jefa's Milonga
La 30.3.2019 @ KulttuuriKulma klo 20-01

La Jefa's Milongassa päästään Buenos Airesin tunnelmiin, intohimoinen tango soi,  musiikki kulkeutuu sieluun asti ja tanssijat täyttävät lattian. Nauti lasi punaviiniä ja anna tunnelman viedä. La Jefa's Milongassa soitetaan pääasiassa argentiinalaista tangoa, mutta tanssityyli on vapaa. Mukaan voi tulla myös vaikka ei tanssisi lainkaan. Tule nauttimaan musiikista, tunnelmasta, tanssimaan ja viettämään iltaa kuin Buenos Airesissa!

Ohjelma:

20:00 Ovet auki
20:15 Johdatus Milongan etikettiin (Jenni Valli)
20:30 Dj Jenni Valli
22:30 Tangodemo: Nadia Tapia & Daniel Valenzuela
22:40 Dj Jenni Valli 
00:30 Hyvää yötä! 

DJ Jenni Valli, kuva: Bora Turgut
DJ Jenni Valli, kuva: Bora Turgut

DJ Jenni Valli

Jenni tunnetaan tangoaktiivina, joka on alati liikekannalla - jopa niin paljon, että hänet yhdistetään moniin Suomen suurimpiin tangokaupunkeihin. Hänen kotikuntansa on kuitenkin Huittinen. 

Argentiinalaisen tangon Jenni aloitti yli 10 vuotta sitten Tampereella ja muutamaa vuotta myöhemmin hän oli mukana perustamassa Tango aMorosoa, Tampereen omaa argentiinalaisen tangon yhdistystä. Yhdistyksen ensimmäinen ponnistus oli kaupungin ensimmäisen viikoittaisen milongan avaaminen ja Jenni olikin alusta lähtien yksi milongan vakituisista dj:stä. Pikku hiljaa kiinnostus musiikkiin laajeni ja vei hänet mukanaan syvemmälle harrastukseen kuin hän ikinä olisi osannut arvata. Tämän hetken painotus musiikkivalinnoissa on vahvasti kulta-ajan musiikissa.

Jenni on ollut ja on yhä mukana järjestämässä useita tangotapahtumia Suomessa, mm. Maailmantango-festivaalia ja Tangosauna-maratonia. Dj-kokemusta on vuosien mittaan kertynyt eri puolilta Suomea niin milongoista kuin festivaaleilta. Hänet on myös kutsuttu moniin kansainvälisiin tapahtumiin Euroopassa, mm. Saksaan, Ukrainaan, Venäjälle, Norjaan, Ruotsiin, Viroon, Italiaan, Puolaan ja Belgiaan.

Liput 15 e ( + narikka 2,5 e) ovelta / Huom! Vain käteinen

Ilta on K-18

Osoite:
KulttuuriKulma, Gallen-Kallelankatu 7, 28101 Pori

Tapahtuma Facebookissa.

Nadia Tapia & Daniel Valenzuela
Tanssitunnit la 30.3.2019

Argentiinalaisen tangon maestrot Nadia Tapia & Daniel Valenzuela tulevat ensimmäistä kertaa Poriin!   

Tunnit:

11:00-12:15 Argentiinalainen tango alkeet/keskitaso (tunnilla edetään reippaasti, soveltuu myös niille joilla on jo hieman kokemusta argentiinalaisesta tangosta tai jostain muusta paritanssista)

12:45-14:00 Argentiinalainen tango keskitaso 

14:15-15:30 Argentiinalainen tango keskitaso 

Lisätietoja tuntien tarkemmasta sisällöstä tulossa pian. Tunnit pidetään englanniksi ja käännetään suomeksi tarvittaessa. Tunnit ovat 75 min mittaisia. 

Katso täältä Nadian ja Danielin esitys Maailmantango-festivaalilla 2018.

Nadia & Daniel
Nadia & Daniel

Hinnat:

15 €/h, 40€/kaikki 3h. Maksu paikan päällä käteisellä tai tilisiirto ennakkoon (Porkka Badass Productions FI81 1470 3500 8911 66).

Tunneille voi tulla ilman paria, mutta paritasapainon vuoksi olisi suositeltavaa olla oma pari mukana. 

Tanssisalit:

Tanssitunnit pidetään Porin Baletti-ja Flamenco-opiston avarassa peilisalissa. Muistathan ottaa sisäkengät mukaan! Myös sukkasillaan voi tanssia. Opisto sijaistee lähellä vanhaa linja-autoasemaa, joten lähellä on myös paljon ilmaista parkkitilaa. Huomioithan, että opistolla ei ole suihkumahdollisuutta.

Osoite:
Teljänkatu 8 A 2, 2. krs

Tapahtuma Facebookissa.

Nadia & Daniel
Nadia & Daniel