Esiintyjät

Vili Mustalampi
Vili Mustalampi
Tiempo Habana
Tiempo Habana

Vili Mustalampi

Vili Mustalampi on latinomusiikin spesialisti; laulaja, säveltäjä ja useiden instrumenttien taitaja. Debyytti sooloartistina tapahtui joulukuussa 2017 singlellä Mä olen sun kokonaan. Sen jälkeen on ilmestynyt kolme muuta singleä: Lämmöt päälle, Mango, Liian Ihana ja viimeisimpänä Yhtä kaunis kuin sinä syksyllä 2019.

Kappaleiden taustalla soittaa alan ehdottomista huippumusikoista koostuva bändi: kitarassa maan kovimman afrobändin Helsinki-Coutonou Ensemblen johtaja Janne Halonen, bassossa valtakunnan paras lattaribasisti Arja Paju ja rytmisektiossa ovat mm. Suorasta lähetyksestä ja Don Johnson Big Bandistä tutut rytmiveljekset Ricardo Padilla ja Tero Rantanen. Kappaleet on tuottanut mm. JVG:lle, Isac Elliotille, Nopsajalalle, Raappanalle ja monille muille kappaleita tehnyt ja tuottanut Hermanni Peltola.

Kuuntele täältä Vilin viimeisin kappale Yhtä kaunis kuin sinä

Tiempo Habana

Tiempo Habana on suomalais-kuubalainen yhtye, joka soittaa modernilla timba-tyylillä tanssittavaa salsaa. Ohjelmisto koostuu pääosin omista kappaleista sekä myös uudelleen sovitetuista kuubalaisten timba-yhtyeiden kappaleista kuten Manolito y su Trabuco, Pupy y los que Son Son, Adalberto Alvarez y su Son sekä Havana D´Primera.

Bändissä olevat  muusikot ovat soittaneet salsaa ja sonia jo parikymmentä vuotta myös muissa kokoonpanoissa ja  esiintynyt mm. April Jazz -, Savitaipale soi - ja Cinemaissi - festivaaleilla.  

Tämän bändin soittaessa tuntuu kuin olisit matkannut suoraan  Kuubaan! 

Tiempo Habana: Palo pa mi macho