Festivaali-INFO

West Coast Salsa Festival 10.-12.5.2019

FESTIVAALI-INFO

Festarit starttaavat perjantaina! Tulossa on aivan huikea tapahtuma! Tässä käytännön infoa festareille tulijoille.

Tilat

Kaikki festareiden toiminnot sijaitsevat Yyterin Virkistyshotellissa.
Osoite: Yyteri Virkistyshotelli, Rantasipintie 1, 28840 Pori

Hotellin 1. kerroksessa sijaitsee isot WC't, yökerho, narikka (päivällä vartioimaton, illalla vartioitu), aulabaari, bileiden lipunmyynti (illalla) sekä Tanssipuodin myyntipiste.

Tanssisalit sijaitsevat hotellin 2. kerroksessa. Tässä kerroksessa sijaitsee myös INFO ja lipunmyynti tanssituntien ajan, pukuhuoneet, WC't sekä ravintola.

Pukuhuoneet:

2. kerroksessa on erikseen pukuhuoneet miehille ja naisille. Pukuhuoneisiin voi jättää tavaroita omalla vastuulla. Arvoesineet kannattaa ottaa laukussa mukaan tanssisaleihin. Porkka Badass Productions ei vastaa tiloihin jätetyistä tavaroista.

Tanssitunnit

Tunnit ovat seuraavasti:
pe 17-19:10, la 10:30-16:45, su 10:30-15:35
Katso tarkempi tuntiaikataulu täältä.

Tunnit pidetään Yyterin Virkistyshotellin 2.kerroksessa. Salien numerointi menee seuraavasti:
Sali 1 (Merivalkama)
Sali 2 (Meritiira/liikuntasali)
Sali 3 (Merisali).
Sunnuntaina käytössä ovat vain salit 1 ja 2. Katso kartta.

Bileet

Bileet pidetään hotellin yökerhossa (1.krs) pe ja la klo 21-02 (valomerkki 01:30).

Lipunmyynti bileisiin aukeaa 20:30.
Illalla hotellin aulassa on vartioitu narikka.

Allasbileet la 11.5. klo 17-19 hotellin kylpylässä. Allasbileet ovat majoittujille ilmaiset. Muille lippuja myydään 10 e hintaan suoraan hotellin vastaanotossa. Muistakaa pakata uikkarit mukaan! :)

Lisätietoja bileiden ohjelmasta täältä.


Passit & liput

Ennakkoon ostetut liput ja passit ovat lunastettavissa festivaalin infopisteessä ennen tuntien alkua tai ovelta bileissä. Festaripassi on ranneke joka laitetaan käteen lunastaessa. Se tulee olla kiinni koko festarin ajan. Ranneke kestää suihkussa ja saunassa käynnin. Mikäli ranneke kuitenkin hajoaa, tuo rikkinäinen ranneke infopisteeseen ja se vaihdetaan uuteen. Huomioithan, että rikkinäinen ranneke täytyy tuoda mukana saadakseen uuden. Kadonneita lippuja ei korvata.

Myös ovelta myydään lippuja/passeja tunneille ja bileisiin.

Tulethan ajoissa paikalle sillä erityisesti festarin alussa on odotettavissa ruuhkaa.

Maksuvälineenä käy ensisijaisesti käteinen, mutta myös yleisimmät pankki-ja luottokortit käyvät. Toiveena, on että mahdollisimman moni maksaisi mahdollisuuksien mukaan käteisellä maksutapahtuman nopeuttamiseksi ja ruuhkien välttämiseksi.

Ennakkomyynti on auki torstaihin 9.5. klo 12 asti. Tämän jälkeen lippuja saa ovelta. Mikäli mahdollista, niin liput erityisesti tanssitunneille kannattaa tilata etukäteen, jotta mahtuu varmasti mukaan.

Tilaa liput ennakkoon täältä.


INFO/Lipunmyynnin aukioloajat:

pe 10.5.
klo 16-19:30 tanssituntien ajan 2.krs
klo 20:30-01 ovimyynti bileissä 1.krs

la 11.5.
klo 9:30-17:00 tanssituntien ajan 2.krs
klo 20:30-01 ovimyynti bileissä 1.krs

su 12.5.
klo 9:30-14:45 tanssituntien ajan 2.krs

Ruokailu

Hotellilla on tarjolla buffetpäivällinen ja -lounas festareiden ajan. Mikäli olet tilannut ruokailun ennakkoon, muistathan lunastaa ruokalipun etukäteen vastaanotosta. Myös ravintolasta saa vielä ostettua buffetin. Myös hotellin a la carte sekä aulabaari toimii pe ja la. Sunnuntaina hotellilla on äitienpäivä lounas sekä aulabaarissa tarjolla pientä suolaista syötävää.

Majoitus

Hotellilta on vielä mahdollisuus varata huoneita SALSA-koodilla edullisempaan hintaan. Varaukset suoraan hotellilta puhelimitse tai s-postilla. Lisätiedot täältä.

Tanssipuoti

Tanssitarvikeliike Tanssipuoti on mukana laajalla valikoimalla perjantaina ja lauantaina. Tanssipuoti on turkulainen tanssikenkien, -vaatteiden ja -tarvikkeiden jälleenmyyjä. Laajasta valikoimastamme löydät sopivat varusteet kaikenlaiseen tanssiin.

Tanssipuodin löydät hotellin aulasta (1.krs) pe klo 16-22 ja la klo 9:30-17:00


Valokuvaus ja videointi festivaalilla

Festareiden omat kuvaajat kiertävät tunneilla (valokuvaus ja videointi), ainoastaan heillä on lupa kuvata tuntien aikana. Materiaalia käytetään Porkka Badass Productionin markkinointitarkoitukseen. Mikäli et halua näkyä kuvissa, ilmoitathan siitä suoraan kuvaajalle.

Oppilailla on mahdollisuus kuvata tunnin jälkeen opetettu kuvio/koreografia, mikäli opettaja antaa siihen luvan.

Palaute

Palautetta saa antaa jo festivaalin aikana, erityisesti jos palaute koskee tunteja, musiikki liian kovalla, pareja ei vaihdeta tarpeeksi usein tms. jotta pystytään reagoimaan heti. Palautetta voi antaa Infopisteen työntekijöille suoraan tai palautelomakkeella festivaalin aikana tai jälkikäteen sähköisesti. Palautteen avulla pystytään järjestämään jatkossa vieläkin ikimuistoisempi tapahtuma!

Tervetuloa mukaan nauttimaan tanssin huumasta Yyterin upeisiin maisemiin!


Festivaaliterveisin,

Jenni
Porkka Badass Productions
050 546 5656
porkkabadass (ät) gmail.com