INFO

West Coast Salsa Festival 6.-8.5.2022


FESTIVAALI-INFO (25.4.2022)

Festarit ovat täällä jo ensi viikolla! Tulossa on aivan huikea tapahtuma, hienoa, että olet mukana! Tässä vielä kootusti tärkeää tietoa festareille tulijoille.


Tilat

Kaikki festareiden toiminnot sijaitsevat Yyterin Virkistyshotellissa.

Osoite: Yyteri Virkistyshotelli, Sipintie 1, 28840 Pori

Hotellin 1. kerroksessa sijaitsee isot WC't, yökerho, narikka (vartioimaton), aulabaari, bileiden lipunmyynti (illalla) sekä Tanssipuodin myyntipiste.

Tanssisalit sijaitsevat hotellin 2. kerroksessa. Tässä kerroksessa sijaitsee myös INFO ja lipunmyynti tanssituntien ajan, pukuhuoneet, WC't sekä ravintola.

Pukuhuoneet:

2. kerroksessa on erikseen pukuhuoneet miehille ja naisille. Pukuhuoneisiin voi jättää tavaroita omalla vastuulla. Arvoesineet kannattaa ottaa laukussa mukaan tanssisaleihin. Porkka Badass Productions ei vastaa tiloihin jätetyistä tavaroista. 

Tanssitunnit

Tunnit ovat seuraavasti:
pe 17-19:10, la 10:30-16:50
Katso tarkempi tuntiaikataulu täältä.

Salit: Salit ovat hotellin 2. kerroksessa. Salien lattia on jonkinlaisen muovi/laminaatti välimuoto. Kannattaa ottaa mukaan sekä pitävämmät että liukkaammat kengät. Tänä vuonna kaikki kolme salia ovat vierekkäin, mikä helpottaa siirtymisiä.

Bileet

Bileet pidetään hotellin yökerhossa (1.krs) pe ja la klo 21-02 (valomerkki 01:30). Lipunmyynti bileisiin tapahtuu ovelta klo 20:30 alkaen ja loppuu 24.
Bileiden tarkempi ohjelma: https://www.porkkabadass.fi/ohjelma3/

Passit & liput

Ennakkoon ostetut liput ja passit ovat lunastettavissa festivaalin infopisteessä ennen tuntien alkua tai ovelta bileissä. Festaripassi on ranneke joka laitetaan käteen lunastettaessa. Se tulee olla kiinni koko festarin ajan. Ranneke kestää suihkussa ja saunassa käynnin. Mikäli ranneke kuitenkin hajoaa, tuo rikkinäinen ranneke infopisteeseen ja se vaihdetaan uuteen. Huomioithan, että rikkinäinen ranneke täytyy tuoda mukana saadakseen uuden. Kadonneita lippuja ei korvata.

Myös ovelta myydään lippuja/passeja tunneille ja bileisiin.

Tulethan ajoissa paikalle sillä erityisesti festarin alussa on odotettavissa ruuhkaa.

Maksuvälineet

Maksuvälineenä käy ensisijaisesti käteinen, mutta myös yleisimmät pankki-ja luottokortit käyvät. Toiveena, on että mahdollisimman moni maksaisi mahdollisuuksien mukaan käteisellä maksutapahtuman nopeuttamiseksi ja ruuhkien välttämiseksi.

Ennakkomyynti

Ennakkomyynti on auki torstaihin 5.5. klo 12 asti. Tämän jälkeen lippuja saa ovelta. Mikäli mahdollista, niin liput erityisesti tanssitunneille kannattaa tilata etukäteen, jotta mahtuu varmasti mukaan. Tilaa liput ennakkoon täältä: https://www.porkkabadass.fi/hinnasto-liput2/

INFO/Lipunmyynnin aukioloajat festareiden aikana:

pe 6.5.
klo 16-19:30 tanssituntien ajan 2.krs
klo 20:30-24 ovimyynti bileissä 1.krs

la 7.5.
klo 9:30-16:00 tanssituntien ajan 2.krs
klo 20:30-24 ovimyynti bileissä 1.krs

Ruokailu

Hotellilla on tarjolla buffetpäivällinen ja -lounas festareiden ajan seuraavasti:
- pe päivällinen, 18-21, hinta 25 e
- la lounas, 12-15 (aikataulussa tauko 12:40-13:30), hinta 15 e
- la päivällinen, 18-21, hinta 28 e

Liput ruokailuun tulee varata etukäteen sähköpostitse (porkkabadass@gmail.com) 1.5. mennessä! Varatut ruokaliput lunastetaan hotellin vastaanotosta ennen ruokailua. Ruokaliput annetaan pois ravintolaan mennessä. Hotellilla on myös a la carte joka toimii festareiden ajan. Sunnuntaina hotellilla on äitienpäivä lounas sekä aulabaarissa tarjolla pientä suolaista syötävää.

Majoitus

Hotellilta on vielä mahdollisuus varata huoneita SALSA-koodilla edullisempaan hintaan.
2hh/120 e/vrk ja 1hh/95e/vrk. Varaukset suoraan hotellista puhelimitse 02 6285300 tai sähköpostilla myynti@virkistyshotelli.fi.
Lisätiedot täältä.

Tanssipuoti

Tanssitarvikeliike Tanssipuoti on mukana laajalla valikoimalla perjantaina ja lauantaina.

Tanssipuoti on turkulainen tanssikenkien, -vaatteiden ja -tarvikkeiden jälleenmyyjä. Laajasta valikoimastamme löydät sopivat varusteet kaikenlaiseen tanssiin.

Tanssipuodin löydät hotellin aulasta (1.krs) pe klo 16-21:30 ja la klo 9:30-17:30.

Valokuvaus ja videointi festivaalilla

Festareiden omat kuvaajat kiertävät tunneilla (valokuvaus ja videointi), ainoastaan heillä on lupa kuvata tuntien aikana. Materiaalia käytetään Porkka Badass Productionin markkinointitarkoitukseen. Mikäli et halua näkyä kuvissa, ilmoitathan siitä suoraan kuvaajalle.

Oppilailla on mahdollisuus kuvata tunnin jälkeen opetettu kuvio/koreografia, mikäli opettaja antaa siihen luvan.


SOME

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/449457780105270
Instagramissa: @porkkabadass
#westcoastsalsafestival #porkkabadass

Palaute

Palautetta saa antaa jo festivaalin aikana, erityisesti jos palaute koskee tunteja; musiikki liian kovalla, pareja ei vaihdeta tarpeeksi usein tms. jotta pystytään reagoimaan heti. Palautetta voi antaa Infopisteen työntekijöille suoraan tai nettisivuilla olevalla palautelomakkeella. Palautteen avulla pystytään järjestämään jatkossa vieläkin ikimuistoisempi tapahtuma!

Tervetuloa mukaan nauttimaan tanssin huumasta Yyterin upeisiin maisemiin!

Festivaaliterveisin,

Jenni
050 546 5656
porkkabadass(at)gmail.com
www.porkkabadass.fi