Ajankohtaista

Joululahjavinkki

4.12.2019

Salsatontut hiippailevat ikkunoiden takana ja odottavat jo innokkaina Vapun festareita!

Joululahjavinkkinä festaripassi pukinkonttiin ystävälle, puolisolle tai vaikka itselle!

Passit ovat myynnissä alehintaan joulukuun loppuun asti vain 110 e. Passi sisältää kaikki festareiden tanssitunnit kolmen päivän ajan sekä iltabileet! Tästä täydellinen aineeton lahja tanssinharrastajalle tai salsasta haaveilevalle, sillä tunteja löytyy ihan vasta-alkajillekin.

Tilaa liput täältä.

Opettajaesittely: Carlos Correa

29.11.2019

Carlos on tanssilattian ilopilleri, pitkän linja salsaopettaja joka iloisuudellaan ja ammattitaidollaan saa jokaisen nauttimaan salsan ensiaskelista!

Carlos on yksi ensimmäisistä salsaopettajista Suomessa. Asuttuaan kolme vuotta Suomessa Carlos tutustui Miguel Verdeciaan, Tanssikoulu Baila Bailan perustajaan, joka tarjosi hänelle paikkaa tanssiryhmässään. Carloksen aina aurinkoinen olemus sekä selkeä opetustyyli vetävät tanssisalit täyteen oppilaita missä ikinä hän onkaan. Monet hakevat hänen tunneiltaan säännöllisesti oppia parisalsan ja ruedan kuvioihin.

2000-luvun alusta Carlos on viettänyt aikaa yhä useammin myös dj kopissa. Kun dj Don C on vauhdissa, on bileet pöydän takanakin ja levyjen lisäksi pyörii myös mies, käsissään soittimet kuten marakassi, claves ja guiro!

West Coast Salsafestivaaleilla Carlos opettaa mm. salsaa ja parisalsaa sekä nähdään myös dj-kopissa. Katso tarkempi tuntiaikataulu täältä

PS. Festaripassi joulukuun loppuun vain 110 €. Sisältää kaikki kolmen päivän tanssitunnit ja bileet! Tilaa liput täältä

Carlos Correa
Carlos Correa

Festareiden lipunmyynti on auki

1.11.2019

Myynnissä on festaripasseja jotka kattavat tanssitunnit ja bileet, joko koko kolme päivää festarihumua 110 e (joulukuun loppuun asti) tai valitsemasi yhden päivän. 

Lisäksi uutuutena on myynnissä festivaalipaketteja jotka kattavat tanssituntien ja bileiden lisäksi myös majoituksen sekä ruokailun vain 320 e koko kolme päivää/hlö!

Ennakkoon on myös myynnissä yksittäisiä bilelippuja. Yksittäistuntiliput tulevat myyntiin myöhemmin mikäli tilaa tunneille jää.

Katso hinnasto ja tilaa liput täältä

Festareiden tuntiaikataulu julkaistu!

15.10.2019

Festareiden tuntiaikataulu on julkaistu!

Aikataulusta löytyy tunteja niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin harrastaneille. Salsaa pääsee tanssimaan niin soolona kuin pareittainkin, tiedossa on myös monipuolisesti erilaisia soolotunteja: reggaeton, tekniikka, men's style ja ladies style -tunteja sekä vartalon käyttöön keskittyviä tunteja. Salsan lisäksi ohjelmassa on myös mm. rumbaa, afroa ja bachataa. 

Katso koko viikonlopun tuntitarjonta täältä.  

Lipunmyynti alkaa 1.11.

10.10.2019

Festareiden lipunnmyynti alkaa perjantaina 1. marraskuuta! Täältä voi käydä jo katsomassa etukäteen millainen lippu sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Uutuutena on nyt myös koko festivaalin kattava festivaalipaketti joka sisältää tuntien ja bileiden lisäksi myös majoituksen ja ruokailun!

Nyt kannattaa ottaa ilo irti kolmen päivän salsahuumasta ja nauttia täysin Yyterin upeista puitteista, tanssin ilosta ja mahdollisuudesta loikoilla tuntien jälkeen kylpylässä!


Vuoden 2020 festarin opettajat ja esiintyjät

20.9.2019

Vuonna 2020 Porin salsafestarit saavat jatkoa! Tiedossa on kolme päivää tanssitunteja ja kolme iltaa juhlia! Lipunmyynti alkaa marraskuussa ja lisätietoja tulee nettisisvuille syksyn aikana. 

Vahvistetut opettajat:

Carlos Correa
Julio Miñoso
Salla-Maria Santos
Satu Annika & Roynet Perez
Yasser Sarría Terry
Yuniel & Jonna Dieguez

Vahvistetut esiintyjät:
Tiempo Habana
Vili Mustalampi