Ajankohtaista

Festareiden tuntiaikataulu julkaistu!

15.10.2019

Festareiden tuntiaikataulu on julkaistu!

Aikataulusta löytyy tunteja niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin harrastaneille. Salsaa pääsee tanssimaan niin soolona kuin pareittainkin, tiedossa on myös monipuolisesti erilaisia soolotunteja: reggaeton, tekniikka, men's style ja ladies style -tunteja sekä vartalon käyttöön keskittyviä tunteja. Salsan lisäksi ohjelmassa on myös mm. rumbaa, afroa ja bachataa. 

Katso koko viikonlopun tuntitarjonta täältä.  

Lipunmyynti alkaa 1.11.

10.10.2019

Festareiden lipunnmyynti alkaa perjantaina 1. marraskuuta! Täältä voi käydä jo katsomassa etukäteen millainen lippu sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Uutuutena on nyt myös koko festivaalin kattava festivaalipaketti joka sisältää tuntien ja bileiden lisäksi myös majoituksen ja ruokailun!

Nyt kannattaa ottaa ilo irti kolmen päivän salsahuumasta ja nauttia täysin Yyterin upeista puitteista, tanssin ilosta ja mahdollisuudesta loikoilla tuntien jälkeen kylpylässä!


Vuoden 2020 festarin opettajat ja esiintyjät

20.9.2019

Vuonna 2020 Porin salsafestarit saavat jatkoa! Tiedossa on kolme päivää tanssitunteja ja kolme iltaa juhlia! Lipunmyynti alkaa marraskuussa ja lisätietoja tulee nettisisvuille syksyn aikana. 

Vahvistetut opettajat:

Carlos Correa
Julio Miñoso
Salla-Maria Santos
Satu Annika & Roynet Perez
Yasser Sarría Terry
Yuniel & Jonna Dieguez

Vahvistetut esiintyjät:
Tiempo Habana
Vili Mustalampi