Porin ensimmäinen salsafestivaali

14.12.2018

Porin ensimmäinen salsafestivaali, West Coast Salsa Festival, pidetään 10.-12.5.2019 Yyterin upeissa maisemissa. Tiedossa on kolme päivää tanssitunteja niin aloittelijoille kuin jo salsaa harrastaneillekin. Suomen salsamaailman huippuopettajat Carlos Correa, Yasser Sarría, Satu Annika & Roynet Perez sekä Salla-Maria Santos johdattelevat yleisön salsan saloihin. 

Festivaalin bileissä pääsee heti testaamaan opittuja taitoja perjantai-ja lauantai-iltana kun Yyterin Virkistyshotellin yökerho muuttuu kuumaksi lattari-klubiksi jossa rytmi vie mennessään ja tanssin huuma tarttuu. Lauantaina lauteille nousee soittamaan yksi tämän hetken kovimmista kuubalais-suomalaisista orkestereista: Habana Helsinki. Heidän 11-henkinen kokonpanonsa soittaa salsaa tuoreella otteella ja tuo takuuvarmasti ilon ja auringon Yyteriin!

Festivaalille on joulukuun ajan myynnissä superedulliseen hintaan koko festivaalin kattava passi (tanssitunnit ja bileet pe ja la iltana) vain 95 e!  Tästä vaikka oiva lahjaidea tanssivalle ystävälle tai tanssin aloittamista harkitsevalle! 

Lisätietoja ohjelmasta, opettajista ja hinnoista täältä.