Opettajat

Carlos Correa
Carlos Correa


Roynet Perez & Satu Annika

Roynet on valloittava persoona, jonka ainutlaatuinen tyyli ja hurmaava karisma johdattelee oppilaat yhä syvemmälle salsan saloihin. Hänen ammatillinen osaaminen ja taiteellinen ilmaisu ovat omaa luokkaansa.

Roynet syntyi Havanassa jossa claven rytmit ympäröivät häntä päivittäin, siellä hän löysi intohimonsa tanssiin. Tanssijan uransa hän aloitti vuonna 2003 ja on siitä lähtien voittanut myös monia parisalsakilpailuja niin Kuubassa kuin maailmallakin. Vuonna 2010 hän voitti mm. Salsan Euroopan mestaruuden. Suomessa Roynet on asunut vuodesta 2008.

Opettajana hän haluaa tehdä tunnetuksi kuubalaista tanssitaidetta maailman joka kolkassa ja antaa parasta osaamistaan oppilaille!

Satu on lämmin ja lempeä opettaja, jonka tunneilta välittyy rakkaus ja intohimo tanssia kohtaa. Hän on tanssinut lapsesta asti aloittaen hip-hopista, myöhemmin salsa vei hänen sydämensä kokonaan. Satun tyylin taustalla on vahva tekniikka ja metodiikka, jonka päälle hän rakentaa oman elegantin ja persoonallisen tanssityylinsä.

Festareilla tämä valloittava pari opettaa mm. parisalsaa, rumbaa ja showsalsaa. 

Yasser Sarría Terry
Yasser Sarría Terry

Salla-Maria Santos

Salla-Maria on opettanut kuubalaisia tansseja vuodesta 2008 lähtien. Hän on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta. Salla-Maria on syventänyt tanssiopistojaan myös vuoden ajan Portugalissa Escola Superior de Dança -oppilaitoksessa.

Salla-Marialla on vahva teatteri-ja nykytanssitausta joista hän ammentaa elemettejä opetukseensa. Hän on opettanut kaiken ikäisiä ja kuubalaisten tanssien lisäksi mm. showtanssia ja liike-improvisaatiota.

Salla-Marian energinen, tarkka ja maanläheinen opetustyyli saa oppilaat löytämään vartalostaan kuubalaisten tanssien olemuksen sillä hänen tunneillaan fokus on liikkeen ja tanssillisuuden löytämisessä omassa kehossa, kuvioiden opettelemisen sijaan.

Porin festareille Salla-Maria tulee opettamaan salsa tekniikka- sekä ladies style -tunteja. 

Julio Miñoso
Julio Miñoso

Jonna & Yuniel Dieguez

Yuniel on monipuolinen tanssin ammattilainen, jolla on yli 19 vuoden kokemus kuubalaisten tanssien opettamisesta. Oppinsa hän on saanut opiskelemalla kotimaassaan Kuubassa, Casa de la Culturassa ja työskentelemällä tanssijana, tanssinopettajana, dj:nä ja klubi-isäntänä Kuuban pääkaupungissa Havannassa.

Yunielin tunnit ovat selkeitä ja energisiä hauskuutta unohtamatta. Yuniel nähdään myös yhtenä festareiden dj:nä iltabileissä.

Yunielin tanssipari Jonna Dieguez on opiskellut kuubalaisia tansseja aina Kuubassa saakka ammattitaitoisten opettajien johdolla. Jonna on vannoutunut tanssinystävä ja -harrastaja, ja haluaa jakaa kaikille samaa tanssiniloa, jota hän saa tanssiessaan. Jonnan mielestä tanssi kuuluu kaikille ja hänen mottonaan on "Dance first. Think later. It's the natural order." (Samuel Beckett)

Festareilla Yuniel ja Jonna opettavat mm. salsaa ja ruedaa. 


Carlos Correa

Carlos on tanssilattian ilopilleri, pitkän linja salsaopettaja joka iloisuudellaan ja ammattitaidollaan saa jokaisen nauttimaan salsan ensiaskelista!

Carlos on yksi ensimmäisistä salsaopettajista Suomessa. Asuttuaan kolme vuotta Suomessa Carlos tutustui Miguel Verdeciaan, Tanssikoulu Baila Bailan perustajaan, joka tarjosi hänelle paikkaa tanssiryhmässään. Carloksen aina aurinkoinen olemus sekä selkeä opetustyyli vetävät tanssisalit täyteen oppilaita missä ikinä hän onkaan. Monet hakevat hänen tunneiltaan säännöllisesti oppia parisalsan ja ruedan kuvioihin. 

2000-luvun alusta Carlos on viettänyt aikaa yhä useammin myös dj kopissa. Kun dj Don C on vauhdissa, on bileet pöydän takanakin ja levyjen lisäksi pyörii myös mies, käsissään soittimet kuten marakassi, claves ja guiro!

West Coast Salsafestivaaleilla Carlos opettaa mm. salsaa ja parisalsaa sekä nähdään myös dj-kopissa.

Roynet Perez & Satu Annika
Roynet Perez & Satu Annika


Yasser Sarría Terry

Yasser on iloinen ja energinen tanssinopettaja, jonka tunneilta ei vauhtia puutu! Hänen tyylissään yhdistyvät afrokuubalaisten tanssien voima ja populaaritanssien vauhdikas tunnelma. Hän on asunut ja opettanut Helsingissä jo 15-vuotta.  

Yasser on tanssinut pienestä pitäen Kuubassa. Hän on suorittanut lukuisia kuubalaisten populaaritanssien ja kansantanssien kursseja Camagueyssa (Instituto Superior de Arte, ISA). Lisäksi Yasser on tanssinut Kuubassa lukuisissa tanssiryhmissä ja voittanut palkintoja myös kansainvälisissä kilpailussa. Yasserilla on takanaan yli 15 vuoden opettamis- ja esiintymiskokemus Suomessa ja ulkomailla ympäri Eurooppaa erilaisilla festivaaleilla.

Hän on yleisön suosima sydämellinen, energinen ja hauska esiintyjä ja opettaja.

Yasser pitää festareilla mm. parisalsa-, reggaeton- ja bachatatunteja. Lisäksi hänet nähdään bileissä dj hommissa, silloin hänet tunnetaan paremmin nimellä dj El Beny. 

Salla-Maria Santos
Salla-Maria Santos

Julio Miñoso

Miñoso on tarkka ja lempeä opettaja jonka rauhallisen opetustyylin ansiosta jokainen saa tunneista irti mahdollisimman paljon. Hänellä on yli 20-vuoden kokemus kuubalaisista populaari-ja folklore tansseista niin tanssijana, opettajana kuin esiintyjänäkin.

Minõso valmistui vuonna 1996 taidekoulu Escuela Profesional de Arte Samuel Feijoósta ja syvensi opintojaan myöhemmin taidekorkeakoulu ISAssa (el Institución Superior de Arte).

Tanssiuransa aikana Miñoso on tähdittänyt useita esityksiä Kuubassa ja kansainvälisesti, mm. Kolumbiassa, Kanadassa, Ruotsissa ja Martiniquella. Tunnustuksena tanssitaiteilijan työstään Miñoso valittiin jäseneksi UNEACiin. UNEACin jäseneksi valitaan kuubalaisen kulttuurin kehitystä erityisesti edistäviä taiteilijoita ja kirjailijoita.

Festareilla Miñoso opettaa mm. afroa ja rumbaa. 

Jonna & Yuniel Dieguez
Jonna & Yuniel Dieguez

Porkka Badass Productions pidättää oikeuden muutoksiin.