Opettajat

Carlos Correa
Carlos Correa

Reynier Gómez

Ensimmäistä kertaa festareille saadaan mukaan turkulaistunut energiapakkaus Reynier Gómez! Reynier muutti Kuubasta Suomeen vuonna 2008. 

Tanssioppinsa Reynier on saanut  Conjunto Folklorico Nacional de Cubassa. 

Reynierin on tarkka ja selkeä opettaja iloa unohtamatta!  Reynierille on tärkeää, että oppilaat oppivat alusta asti myös musiikin merkityksen tanssissa. 

Festareilla Reynier opettaa mm. parisalsaa, sonia ja afroa. 

Satu Annika & Roynet Perez
Satu Annika & Roynet Perez

Mailevis Ortega 

Ensimmäistä kertaa festareille saadaan myös kuubalaista naisenergiaa kun Mailevis Ortega saapuu mukaan Yyteriin!

Maileviksella on monipuolinen tanssitausta: hän on aloittanut lapsena baletilla jatkaen kuubalaisiin tansseihin. Lisäksi Mailevis on opiskellut myös sirkustaiteita. Mailevis on työskennyt mm. tanssijana Cabaret Continental de Varaderossa. 

Mailevis on energinen tanssija jonka näyttävä ja iloinen tyyli saa oppilaat antamaan parastaan. Mailevikselle tanssi ei ole vain työ, se on intohimo, koko elämä. 

Festivaaleilla Mailevis opettaa mm. parisalsaa yhdessä Yasserin kanssa ja  ladies style -tunteja. 

Yasser Sarría Terry
Yasser Sarría Terry

Carita Koivula-Pukkila

Paikallisväriä festareiden opettajakaartiin tuo Carita Koivula-Pukkila. Tämä aurinkoinen tanssinopettaja saa varmasti jokaisen nauttimaan salsan saloista!

Caritan tanssijuuret ovat kilpatanssissa.  Hän löysi tanssin elämäänsä vasta aikuisena ja sen jälkeen ei ole kulunut päivääkään ettei hän tanssisi. 

Carita vahvuus on LatinoShow, jossa on mahdollisuus hyödyntää monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti kehoa, ilmaisua, liikettä ja erilaisia tanssilajeja yksin, kaksin ja ryhmässä. Omalla esimerkillään Carita haluaa rohkaista kaikkia tanssista kiinnostuneita heittäytymään rohkeasti mukaan tanssin maailmaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai muuhun katsomatta! "Tanssi kuuluu meille kaikille!" on Caritan motto. 

Festareilla Carita opettaa alkeistunteja salsaa ja parisalsaa yhdessä Arton kanssa ja lisäksi myös latinoshowta ihan aloittelijoille. 

Arto Hautamäki
Arto Hautamäki

Carlos Correa

Carlos on tanssilattian ilopilleri, pitkän linja salsaopettaja joka iloisuudellaan ja ammattitaidollaan saa jokaisen nauttimaan salsan askelista!

Carlos on yksi ensimmäisistä salsaopettajista Suomessa. Asuttuaan kolme vuotta Suomessa Carlos tutustui Miguel Verdeciaan, Tanssikoulu Baila Bailan perustajaan, joka tarjosi hänelle paikkaa tanssiryhmässään. Carloksen aina aurinkoinen olemus sekä selkeä opetustyyli vetävät tanssisalit täyteen oppilaita missä ikinä hän onkaan. Monet hakevat hänen tunneiltaan säännöllisesti oppia parisalsan ja ruedan kuvioihin. 

West Coast Salsafestivaaleilla Carlos opettaa mm. salsaa ja parisalsaa.

Reynier Gómez
Reynier Gómez

 Satu Annika & Roynet Perez 


Ensimmäisillä festareilla valloittaneet Satu Annika & Roynet Perez tulevat jälleen mukaan vuoden 2023 festeille!

Tämän suomais-kuubalaisen parin lämmin, ystävällinen ja kannustava tyyli johdattelee oppilaat syvemmälle salsan saloihin.

Roynet on syntynyt Havannassa, jossa hän myös aloitti tanssiuransa vuonna 2003. Suomeen hän on muuttanut Reynierin tavoin vuonna 2008. Vuonna 2010 Roynet voitti mm. Salsan Euroopan mestaruuden.

Satu on tanssinut lapsesta asti aloittaen hip-hopista, myöhemmin salsa vei hänen sydämensä kokonaan. Satun elagantin tyylin taustalla on vahva tekniikka ja metodiikka joka antaa tilaa persoonalliselle tulkinnalle. 

Opettajajina Satu & Roynet  haluavat antaa kaiken osaamisensa oppilaille ja tehdä tunnetuksi kuubalaista tanssitaidetta maailman joka kolkassa. 

Festareilla tämä karismaattinen pari opettaa mm. parisalsaa ja showsalsaa.

Mailevis Ortega
Mailevis Ortega

Yasser Sarría Terry

Yasser on iloinen ja energinen tanssinopettaja, jonka tunneilta ei vauhtia puutu! Hänen tyylissään yhdistyvät afrokuubalaisten tanssien voima ja populaaritanssien vauhdikas tunnelma. 

Yasser on tanssinut pienestä pitäen Kuubassa. Hän on suorittanut lukuisia kuubalaisten populaaritanssien ja kansantanssien kursseja Camagueyssa (Instituto Superior de Arte, ISA). Lisäksi Yasser on tanssinut Kuubassa lukuisissa tanssiryhmissä ja voittanut palkintoja myös kansainvälisissä kilpailussa. Yasserilla on takanaan yli 15 vuoden opettamis- ja esiintymiskokemus Suomessa ja ulkomailla ympäri Eurooppaa erilaisilla festivaaleilla.

Hän on yleisön suosima sydämellinen, energinen ja hauska esiintyjä ja opettaja.

Festareilla Yasser opettaa mm. reggaetonia ja paritunteja yhdessä Maileviksen kanssa. 

Carita Koivula-Pukkila
Carita Koivula-Pukkila

Arto Hautamäki


Festareilla tänä vuonna mukana myös pitkän linjan porilainen salsaopettaja Arto Hautamäki! Artolla on erittäin monipuolinen ja pitkä tanssitausta aina lavatansseista lattareihin ja kilpatanssiin. Kilpatanssissa Arto on yltönyt ylimpään A-luokkaan.  

Salsaa Arto on  tanssinut ja opettanut 16 vuotta. Hän on tehnyt lukuisia tanssimatkoja kuubaan joista on saanut parhaat oppinsa.  

Festareilla Arto opettaa salsaa ja parisalsaa yhdessä Caritan kanssa. 

Porkka Badass Productions pidättää oikeuden muutoksiin.