Palvelut

Tapahtumat

Onko to do-listalla järjestää firman pikkujoulut, kesäpäivät, tyhy-päivät, tuotelanseeraus, häät tai syntymäpäivät, mutta järjestäminen tuntuu hankalalta ja aikaa vievältä? Etkä oikein tiedä mistä aloittaisit? Ei hätää, Porkka Badass Productionilta voit tilata koko paketin avaimet käteen -periaatteella tai vain osan juhlien järjestelystä. Oli kyseessä ohjelma, tekniikka, catering tai koristelu niin räätälöidään yhdessä juuri teidän tapahtumaan sopiva kokonaisuus. Näin säästyy aikaa, työtunteja ja hermoja, ja voit itse keskittyä nauttimaan juhlista! 

Tanssikurssit

Järjestämme tanssikursseja n. kerran kuukaudessa vaihtuvilla teemoilla, mm. salsa, argentiinalainen tango, jazz ja swing. Tulevaisuudessa on tiedossa myös muita eri lajeja. Tanssikursseille kutsutaan suomessa asuvia kyseisten lajien huippuopettajia. Lue lisää ajankohtaisista tanssikursseista täältä.

Lisäksi järjestämme tanssikursseja niin yksityisille kuin yrityksillekin. Voit tilata vain yhden tunnin esim. polttareille tai työpaikalle tai useamman tunnin sarjan. Lajeina mm. salsa, reggaeton, argentiinalainen ja suomalainen tango, valssi, fusku, foxi, lindy hop ja paljon muita! Kysy lisää vaihtoehdoista!  

Yritykset

Oletko kulttuuri-, urheilu- tai tapahtumatuotannon alalla toimiva yritys ja hommia riittää enemmän kuin oma jengi jaksaa tehdä, mutta liian vähän palkkaamaan kokonaan uutta tekijää? Tai tarvitset vain projektiluonteisesti hetkeksi ammattitaitoisen ihmisen jeesaamaan? Tuotanto, hallinnolliset asiat, mainonta-ja markkinointi tai vaikka vapaaehtoisten rekryrointi,  hommat luonnistuu laajalla skaalalla, hyvällä meiningillä, nopeasti ja ammattitaitoisesti. 

Omat tapahtumat


Porkka Badass Productions järjestää omia tapahtumia joissa yhdistyy tanssi, musiikki ja teatteri. Syksyllä 2018 vietettiin La Jefa's klubin avajaisia. Näillä klubeilla on vaihtuvat teemat mm. salsa, argentiinalainen tango, jazz ja swing. Musiikista vastaavat vaihtuvat orkesterit ja dj't, illan aikana on myös esityksiä ja opetusta kulloinkin vierailevilta artisteilta.

Suurin vuosittainen tapahtuma on toukokuussa järjestettävä West Coast Salsa Festival jossa kolmen päivän ajan salsan huippuopettejat pitävät tunteja alkeista edistyneisiin ja iltaisin tanssitaan salsabileissä. Lisätietoja festareista täältä.

Katso lisätietoja muista tulevista tapahtumista täältä.  


Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä! 
Jenni Weber
050 546 5656
porkkabadass (ät) gmail.com