Tangoteatteri Kiuta

Keikkamyynti: 

Jenni Weber
050 546 5656
porkkabadass (ät) gmail.com

Tangoteatteri Kiuta on...

Gnomos

Gnomos on koko perheen tangoteatteriteos, joka kertoo luonnon tärkeydestä, salakavalasta itsekkyydestä ja todellisesta kumppanuudesta. Tanssin rinnalla tarinaa kuljettaa elävä musiikki. Tuulettimilla lennätettävät objektit luovat teoksen katsojille taianomaisen visuaalisen kokemuksen.

Teoksen päähenkilöt ovat kaksi metsätonttua Villiina ja Vihmo sekä heidän haitariansa soittava ystävänsä Sammale. Villiina ja Vihmo ovat eläneet kotimetsässään onnellisina jo 300 vuoden ajan. Eräänä päivänä metsään ilmestyy jotain sinne kuulumatonta ja heidän elämänsä suistuu raiteiltaan.

Katso täältä Gnomoksen traileri

Último

"Kuinka ottaisit viimeiset askeleesi?"

Último on vahva, koskettava ja voimaannuttava tangoteatteriteos. Se kuvaa ihmisen viimeisiä hetkiä, liikkeitä ja tunteita, kun lähtö on käsillä ja kuolema apureineen on jo saapunut saattamaan. Tanssin rinnalla tarinaa kuljettaa elävä musiikki. Último on kiertänyt Suomessa sekä Argentiinassa ja teos on saanut ylistävän vastaanoton niin yleisön kuin lehdistönkin parissa.

Tangoteatteri Kiutan teoksissa argentiinalainen tango yhdistyy fyysiseen teatteriin, nykytanssiin ja tangolle epätavallisiin aiheisiin. Ryhmän teoksia on esitetty yhdeksässä eri maassa ja 33 kaupungissa yli 100 kertaa. Kiutan esityksissä korostuu live-musiikki, vahva tarina, hienovarainen huumori ja hiljainen voima.

Katso täältä Últimon traileri.