fi

Yhteistyökumppanit

Yritysten kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeässä osassa festivaalin onnistumisen kannalta. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli yrityksenne on kiinnostunut yhteistyöstä. Mietitään yhdessä millä tavalla voitte olla mukana salsafestareilla!

Jenni Weber
050 546 5656
porkkabadass (at) gmail.com

Yyterin Virkistyshotelli

Festivaalin tapahtuma paikkana toimii Yyterin Virkistyshotelli. Hotelli tarjoaa upeat puitteet festivaalin pitämiseen. Tanssitunnit, bileet, ruokailu ja majoitus ovat näin kaikki saman katon alla. Ympärillä olevat Yyterin upeat rantamaisemat ovat juuri oikeat puitteet salsatapahtumalle.

Lue lisää majoitustarjouksesta täältä. 

Tanssipuoti

Tanssipuoti on mukana laajalla valikoimalla West Coast Salsafestivaaleilla LAUANTAINA 20.5.. Tutustu mallistoon etukäteen www.tanssipuoti.fi. Halutessasi voit varmistaa toivomasi tuotteen saatavuuden laittamalla etukäteen sähköpostia osoitteeseen info@tanssipuoti.fi

Tanssipuoti on turkulainen tanssikenkien, -vaatteiden ja -tarvikkeiden jälleenmyyjä. Laajasta valikoimasta löydät sopivat varusteet kaikenlaiseen tanssiin.  Tanssipuodilla on kauppa myös Porissa vanhalla Kauppiksella.