Ajankohtaista

 

Syyskuussa nähdään Porissa ensimmäistä kertaa huikeaa tangoteatteria kun Tangoteatteri Kiuta tulee vierailulle kahden erilasien esityksen voimin. Päivällä nähdään lapsiperheille suunnattu Gnomos - koko perheen tonttuseikkailu ja illalla aikuisempaan makuun sopiva Último, joka käsittelee luopumista ja elämän viimeisiä hetkiä.

Kiutan esitykset...

Porin ensimmäiset salsafestivaalit olivat huikea menestys! Jatkoa seuraa ensi vuonna. Nyt kannattaa jo merkata kalenteriin ensi vuoden päivämäärät 30.4.-3.5.2020. Silloin salsataan 4 päivää ja 3 yötä, sillä Vappu osuu sopivasti perjantaille. Lisätietoja tulossa nettisivuille kesän jälkeen.

Sää ei suosi tänään Kaupunkitanssijoita, joten 26.5. Kaupunkitanssit on valitettavasti peruttu. Jatketaan paremmalla tuurilla ensi viikolla 2.6. kun huikea Rake Salo tulee vierailulle ja opastaa tanssijat Buggin saloihin.

Kevään viimeinen La Jefa's klubi-ilta pidettiin 30.3. Päivällä tanssittiin Argentiinalaisen tangon tunneilla tangomaestrojen Nadia Tapia ja Daniel Valenzuelan johdolla. Kuvagalleriasta löytyy tunnelmia viimeisestä La Jefa'sista. Syksyllä toivottavasti jatketaan ainakin salsan ja tangon merkeissä.

Porkka Badass Productions tarjoaa huikean mahdollisuuden kaikille 25-vuotiaille ja alle tutustua argentiinalaisen tangon maailman erikoistarjouksella vain 5 €/h lauantaina 30.3.2019 tangopäivässä. Milongan (tangobileiden) sisäänpääsy myös vain 5 €!

Tammikuussa järjestettiin Milonga, Argentiinalaisen tangon ilta, jossa huikea argentiinalaissuomalainen kvartetti Tango Reo soitti suoraan sieluun käyviä tangoja. Tangoteatteri Kiuta yhdessä bandoneonisti taiturin Mercedes Krapovickasin kanssa esiintyi myös ensimmäistä kertaa Porissa. Kuvia illasta löytyy nyt Galleriasta.