fi

AJANKOHTAISTA

Tammikuun terveiset

Tammikuun pakkasen ja epävarmuuden keskellä pidetään katse tiukasti toukokuussa, tulevassa auringonvalossa ja tansseissa! Sillä se aika koittaa varmasti kun saa taas heittää poskipusut tanssituttujen kanssa, tanssia jalat rakoille, opetella uutta ja nauttia livemusiikista! Odotellessa voit vaikka käydä klikkaamassa "osallistun" Facebook-tapahtumaan, kutsua kaverit mukaan ja ostaa passin jo etukäteen! Tammikuussa festaripassi hintaan 120 e. Passi sisältää kaikki tunnit ja bileet, se on huoleton tapa nauttia festareista koknaisvaltaisesti!Lisätietoja festareista ja liput:https://www.porkkabadass.fi/west-coast-salsafestival2/https://www.facebook.com/events/449457780105270

Orkesteri Tiempo Habana

26.12.2021

Lauantai-iltana festareiden bileissä nähdään esiintymässä huikea orkesteri Tiempo Habana! Tämän bändin musisoidessa alkaa tanssijalkaa vipattamaan ja tunnelma on kuin Kuuban yössä. Lippuja yksittäisiin iltabileisiin on jo myynnissä nettisivuilla. Muistathan myös, että edullinen festaripassitarjous on voimassa vielä joulukuun loppuun! Hanki liput nyt ja ole mukana kevään kuumimmilla festeillä!

Tiempo Habana: Palo pa mi Macho


Opettajat

19.12.2021

Festareille tulee ensimmäiseltä kerralta tuttuja upeita opettajia sekä uusia huikeita tuttavuuksia! Carlos Correan alkeistunneilla kuka tahansa oppii salsan perusaskeleen, Yasserin tunneilta ei vauhtia puutu ja festareiden ensikertalaiset Julio Miñoso ja Soila Sarría sekä Lazaro Torres johdattelevat osallistujat mm. rumban, cabareen ja ladies stylingin saloihin. Lue lisää opettajista täältä

Ohjelma, opettajat ja tuntiaikataulu julkaistu! 

12.12.2021

Salsafestareiden ohjelma, opettajat ja tuntiaikataulu on nyt julkaistu. 

Vahvistetut opettajat: 
Carlos Correa
Julio Miñoso
Soila Sarría
Lazaro Torres
Yasser Sarría

Esiintyjät: 
Tiempo Habana

Festareiden lipunmyynti on myös auennut. Hanki festaripassi alennettuun jouluhintaan 105 € joulukuun ajan. Passi sisältää kaikki tanssitunnit ja iltabileet! Tilaa liput täältä. 


Soila & Lazaro
Soila & Lazaro

Salsafestarit saavat vihdoin jatkoa! 

5.12.2021

Kahden vuoden odotus on ohi ja vuonna 2019 lentävän startin saanut West Coast Salsa Festival tekee paluun Yyteriin! Toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna, 6.-8.5.2022 salsataan taas Yyterin upeissa maisemissa kun Kuuban tunnelma valtaa Yyterin Virkistyshotellin. Kuubalaiset ja kotimaiset salsan huippuopettajat pitävät tunteja perjantaina ja lauantaina  niin vasta-alkajille kuin tanssiin jo hurahtaneille. Illalla tanssitaan jalat rakoille bileissä joissa djt ja salsaorkesteri taikovat ilmoille aurinkoisimmat rytmit. 

Lisätietoja on tulossa pian ja lipunmyynti aukeaa vielä joulukuussa.