FAQ

1. Voiko tunneille osallistua, vaikka ei olisi koskaan tanssinut?

Nämä festarit ovat juuri oikea paikka tulla, jos haluaa oppia tanssimaan, muttei ole koskaan tanssinut! Alkeistunnit lähtevät liikkeille ihan perusteista, joten minkäänlaista tanssitaustaa et tarvitse. Riittää, että mukana on iloinen ja avoin mieli!

Aikataulussa alkeistunnit on merkattu vihreällä värillä. Lisäksi aikataulusta löytyy tunteja kaiken tasoisille (keltainen), näille tunneille voit myös tulla.

2. Uskallanko tulla yksin?

Tanssin parista löytyy helposti uusia kavereita. Näille festareille voit tulla yksin, kaverin kanssa tai porukalla! Monet muutkin tulevat itsekseen. Tunneilta ja bileistä löytyy varmasti juttu -ja erityisesti tanssiseuraa. Rohkeasti vain mukaan!

3. Mitä päälle tunneille?

Tunneille kannattaa laittaa päälle mukavat liikkumiseen soveltuvat vaatteet. Trikoot/verkkarit ja t-paita/toppi sopii hyvin. Jos tulee vain muutamalle paritunnille voit tulla myös vaikka farkuissa. Sisätiloihin soveltuvat tossut/tanssikengät ovat hyvät, myös sukkasillaan voi tanssia.

3. Mitä bileissä tapahtuu? Ja voiko sinne tulla yksin?

Bileissä soi dj:n johdolla salsamusiikki ja sen lisäksi mausteena vähän muutakin mm. bachataa ja reggaetonia. Salsabileissä ei ole tiukkaa hakuetikettiä vaan tanssimaan voi hakea ketä tahansa, milloin tahansa. Biisejä voi tanssia parin kanssa yhden tai useamman. Tärkeää on muistaa kohtelias ja ystävällinen käytös hakutilanteessa.

Bileisiin voi hyvin tulla yksin, monet muutkin tulevat. Rohkeasti vain juttelemaan ja hakemaan tanssimaan uusia tuttavuuksia!

Bileissä on illan aikana myös ohjelmaa, esityksiä ja lyhyitä tanssinopetustuokioita, joihin kaikki voivat tulla mukaan riehumaan ja pitämään hauskaa. Lauantaina bileissä on esiintymässä Habana Helsinki orkesteri.

4. Onko hotellilla ruokailua?

Hotellilla on festariviikonlopun aikana buffet lounas ja päivällinen sekä a la carte. Katso lisätiedot ruokailusta täältä. 

5. Saako festareilla kuvata?

Tanssituntien lopuksi saa kuvata omaan käyttöön tunnilla tehdyn kuvion, mikäli opettaja antaa siihen luvan. Huomioithan, että nämä videot ovat vain omaan yksityiseen käyttöösi kotona harjoittelua varten. Tuntien aikana ja ilman opettajan lupaa kuvaaminen on ehdottomasti kiellettyä.

Muuten valokuvien ottaminen omaksi muistoksi ja jakaminen on erittäin suotavaa! Voit halutessasi käyttää festivaalin omaa häshtägiä #westcoastsalsafestival kuvien jakamisen yhteydessä. 

Festivaalilla on omia kuvaajia paikan päällä jotka kuvaavat festivaaliorganisaatiolle. Kuvat tulevat Some-kanaville Facebookiin ja Instagramiin. Joitakin erinomaisia otoksia saatetaan käyttää myös muussa markkinoinnissa. Mikäli et halua, että näyt kuvissa/videolla niin ilmoitathan siitä suoraan kuvaajalle tai festivaalin infopisteeseen.