Ensimmäinen tapahtuma onnistuneesti takana!

15.11.2018

Porkka Badass Productionin ensimmäinen tapahtumapäivä on onnistuneesti takana! Lauantaina 10.11. vietettiin avajaisia kahdessa osassa. Päivällä Yasser Sarría piti tanssikurssit Porin Baletti-ja Flamenco -opistolla opettaen parisalsaa, bachataa ja reggaetonia innokkaille oppilaille. Tanssitunnit olivat suosittuja ja sali äärimmilleen täynnä, kun kolmisenkymmentä henkeä veivasi ja väänsi sydämensä kyllyydestä. 

Ja meno vain jatkui illalla kun La Jefa's klubi-illat pyörähtivät käyntiin salsalla. KulttuuriKulmaan löysivät tiensä niin tanssinharrastajat, musiikkientusiastit kuin myös erilaisia ja uusia elämyksiä etsivät. Tupa oli täynnä kun Conjunto Salsa Quintet soitti ilmoille menevät rytmit ja Dj El Beny kuumensi tanssilattian.

Kiitos kaikille jotka tulivat mukaan tanssitunneille ja bileisiin! Oli hienoa nähdä teitä niin paljon avajaispäivänä!

Seuraavan kerran sukelletaankin sitten swinging-ja jazzinmaailmaan joulukuun 15. kun Jazz Factoryn Laura Halttunen vierailee ensimmäistä kertaa Porissa. Illalla KulttuuriKulma muuttuu 20-luvun salakapakaksi kun Tiger Rag Band ja The Midnight Follies valtaavat estradin ja johdattelevat meidät hämyiseen Speakeasyyn. Lisätiedot täältä.

Kuvagalleriassa kuvia päivästä. Kuvat on ottanut Tatjaana Morton.