Ajankohtaista

Tanssipuoti mukana festivaaleilla

28.2.2019

Tanssitarvikeliike Tanssipuoti on mukana laajalla valikoimalla West Coast Salsafestivaaleilla perjantaina ja lauantaina. Tutustu mallistoon etukäteen www.tanssipuoti.fi. Halutessasi voit varmistaa toivomasi tuotteen saatavuuden laittamalla etukäteen sähköpostia osoitteeseen info@tanssipuoti.fi

Tanssipuoti on turkulainen tanssikenkien, -vaatteiden ja -tarvikkeiden jälleenmyyjä. Laajasta valikoimastamme löydät sopivat varusteet kaikenlaiseen tanssiin.

Ruokailu festivaalin aikana

19.2.2019

Melkein yhtä tärkeään kuin tanssi on myös ruoka! Festivaalin aikana on Yyterin Virkistyshotellilla tarjolla lounasta ja päivällistä, jotta energiaa riittää koko päivän tanssitunteihin ja illan bileisiin. Tarjolla on maittava noutopöytä johon sisältyy salaatti, kaksi lämmintävaihtoehtoa lisukkeineen sekä kahvi tai tee ja jälkiruoka. Tilaa ruokailut ennakkoon edullisempaan hintaan: lounas 12 € (paikan päältä 20 €), päivällinen 16,80 (paikan päältä 22 €). Sunnuntaina lounasvaihtoehtoina suppeampi festarilounas tai Äitienpäivälounas. 

Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä

Ystävänpäivätarjous

7.2.2019

2 festivaalipassia West Coast salsafestivaalille yhteishintaan 220 € (norm.240 €). Yllätä ystävä tai rakas tanssillisella lahjalla. Festivaalipassi sisältää kaikki tanssitunnit ja iltabileet festariviikonloppuna.
Tarjous on voimassa 14.2.2019 klo 23:59 asti. Osta liput täältä.  Kirjoita viesti-kohtaan henkilön nimi kenelle toinen passi tulee. Tervetuloa nauttimaan salsan huumasta rakkaan kanssa!

Festareiden lipunmyynti on alkanut vauhdikkaasti

8.1.2019

Festareiden lipunmyynti on alkanut joulukuussa vauhdikkaasti. Myynnissä on festivaalipasseja jotka kattavat koko festivaalin, tanssitunnit kolmena päivänä sekä vauhdikkaat iltabileet. Festaripassilla saat maksimaalisen hyödyn irti viikonlopusta. Tammikuun ajan passi on vielä myynnissä edulliseen hintaan, 110 €. Passin hinta nousee joka kuun vaihteessa, joten mitä aikaisemmin ostat passin, sen edullisemmin sen saat! 

Mikäli et pääse nauttimaan koko festivaaliviikonlopusta on myynnissä myös päiväpasseja sekä yksittäisiä tuntilippuja ja bilelippuja.  

Tilaa liput täältä ja ole mukana Porin ensimmäisillä salsafestivaaleilla!

Tuntiaikataulu on julkaistu

12.12.2018

Festivaalin tanssituntien aikataulu on nyt julkaistu! Tiedossa on tanssitunteja aloittelijoille ja jo salsaa harrastaneille. Salsaa pääsee tanssimaan niin soolona kuin pareittainkin, tiedossa on myös monipuolisesti soolotunteja: reggaeton, tekniikka, men's style ja ladies style -tunteja sekä vartalon käyttöön keskittyviä tunteja. Salsan lisäksi ohjelmassa on myös mm. rumbaa, bachataa ja kizombaa. Katso koko aikataulu täältä.

Lipunmyynti on alkanut

1.12.2018

Festivaalin lipunmyynti on auennut! Myynnissä on festivaalipasseja, päiväkohtaisia passeja sekä yksittäisiä lippuja tunneille ja bileisiin. Joulukuun ajan festivaalipassi on tarjolla superedulliseen hintaan, vain 95 € sisältäen kaikki festivaalin tanssitunnit ja iltabileet. Tästä vaikka joululahjaksi pukinkonttiin! Tilaa liput täältä.

Habana Helsinki esiintymään festivaaleille

22.11.2018

Huikea orkesteri Habana Helsinki saapuu soittamaan festivaalien iltajuhliin lauantaina! Tämä bändi tuo takuulla ilon ja auringon Yyteriin!  Habana Helsinki on tuoretta kuubalaista salsamusiikkia energisesti ja monipuolisesti soittava 11-henkinen bändi. Kokoonpanossa on muusikoita Kuubasta, Venezuelasta, Espanjasta ja Suomesta. Ykkössolistina yleisön takuuvarmasti hurmaa karismaattinen laulaja Raciel López. Lue lisää täältä.

Habana Helsinki: Flor Palida 

Habana Helsinki
Habana Helsinki

Majoitustarjous festivaalivieraille Yyterin Virkistyshotellissa 

19.11.2018

Majoitu Yyterin Virkistyshotelliin festivaalin ajaksi tarjoushinnoin ja nauti kokonaisvaltaisesta festarielämyksestä! 

Virkistyshotellin huoneista aukeaa merellinen näköala Yyterin Sannoille. Huonehinnat sisältävät mm. buffet-aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä aamusaunan. Hotellin edessä on iso ilmainen parkkipaikka vieraiden käyttöön. 

Kahden hengen huone 100e/vrk ja yhden hengen huone 89 e/vrk.  

Majoitus varattavissa varauskoodilla SALSA suoraan hotellista joko puhelimitse 02 6285300 tai sähköpostilla myynti@virkistyshotelli.fi (ei varattavissa netin kautta).

Katso lisätiedot täältä.

Yyterin sannat, kuva: Jenni Weber/Porkka Badass Productions
Yyterin sannat, kuva: Jenni Weber/Porkka Badass Productions

Porin ensimmäinen salsafestivaali toukokuussa  2019

4.11.2018 

Toukokuun toinen viikonloppu, 10.-12.5., salsataan kolme päivää Yyterin upeissa maisemissa kun Porin ensimmäinen salsafestivaali valtaa Yyterin Virkistyshotellin. Kuubalaiset ja kotimaiset salsan huippuopettajat pitävät tunteja perjantaista sunnuntaihin niin vasta-alkajille kuin tanssiin jo hurahtaneille.

Mukana on Suomen salsamaailman konkari Carlos Correa, tanssilattian ererginen ilopilleri Yasser Sarría Terry, upea kuubalais-suomalainen pari Roynet Perez ja Satu Annika sekä säkenöivä Salla-Maria Santos. Iltaisin Dj Don C ja El Beny taikovat dj kopista ilmoille salsan rytmit joiden tahtiin pääsee harjoittelemaan päivällä opittuja kuvioita ja nauttimaan tanssin huumasta! 

Lisätietoja on tulossa marraskuun aikana ja lipunmyynti aukeaa joulukuussa.